Om

En rendyrket leverandør:

Versal Tekstbyrå leverer tekst og relevant rådgivning for alle bransjer.
I et marked med mange store aktører sier vi at vi er små, modige og profesjonelle!

Det å trenge en solid partner til skrivehjelp eller korrekturlesing er en del av hverdagen i norsk nærings- og organisasjonsliv. Vi vil gjerne hjelpe deg med det.

 

Vår særlige kompetanse på innholdsproduksjon gjør oss til en etterspurt partner der det er behov for oppdatert kunnskap og grundig teksthåndverk. Se også hva vi kan gjøre innen søkemotoroptimaliserte tekster og hvilke råd vi har til deg som skal skrive stillingsannonser.

 

AuneVersalTore Aune (f. 1970) er daglig leder i Versal Tekstbyrå. Med 17 års erfaring fra tekstkommunikasjon har han blant annet skrevet flere bøker, jobbet med norskfaget i skolen og som oversetter. I journalistarbeid har han hatt tekst- og kommunikasjonsansvar for publikasjoner for store kunder som Energi21, Oslo Cancer Cluster, NTNU og en rekke andre universiteter og institutter. Han har også jobbet ved IKEAs markedsavdeling.

 

Tore er medgründer av og redaktør for Norges største nettavis for luftfart, Luftfart.Media.

 

ClearlogoMed seg på laget har han en liten og høykompetent gruppe medarbeidere. Felles for dem er utstrakt erfaring fra tekst- og kommunikasjonsarbeid i en rekke bransjer, og evne og vilje til å kommunikasjons-navigere på dine vegne.
Versal Tekstbyrå huser mer enn 30 års samlet erfaring fra faget. Når vi hjelper deg i mål med reklametekster, pressemeldinger eller stillingsannonser vektlegger vi også å overføre kompetanse til deg. Profesjonell veiledning gjør at du selv kan ta nytt eierskap til din tekskommunikasjon.