Om

En rendyrket leverandør

Versal Tekstbyrå leverer tekst og språkkonsulenttjenester for alle bransjer. Når vi påtar oss et oppdrag – stort eller lite – er det tiår med erfaring fra og kunnskap om tekstkommunikasjon som settes i spill.

Faget vårt er å skape ønsket adferd i mottagergruppene du vil nå. Vi lever i en verden av konverteringer, klikk, delinger, SEO og innholdsmarkedsføring, men til syvende og sist koker det hele ned til hvem som blir lest – og hva det fører til.
Det er dette vi løser på dine vegne.

Prima vare, prima service

Det vi leverer virker, og den verdiskapende responsen i markedet er  varen du kjøper. At du også får god, gammeldags service i alle ledd av kontakten med oss er en bonus vi ikke nøler med å nevne.

Fordi tekstkommunikasjonen vi lager skaper en respons, er vi vant til at resultatene  ofte blir synlige raskt. For noen er dette en a-ha-opplevelse, en spennende mulighet til både å evaluere oss og å oppleve målkontakt med markedet.

Ganske vanlig

Det å trenge en solid partner til ulike typer skrivehjelp eller korrekturlesing er en del av hverdagen i norsk nærings- og organisasjonsliv. Å kvalitetssikre tekst er like rasjonelt som å kvalitetssikre tall, fordi god og tillitvekkende kommunikasjon er fundamentet for all kontakt med markedet.

Vi vil gjerne være den du velger,  og stiller med et svært bredt repertoar over tjenester.

Vi hjelper deg å påvirke slik du ønsker.

 

Tore Aune
Tore Aune er daglig leder og tekstforfatter.

Tore Aune (f. 1970) er daglig leder i Versal Tekstbyrå. Med 17 års erfaring fra tekstkommunikasjon har han blant annet skrevet flere bøker, jobbet med norskfaget i skolen og som oversetter. I journalistarbeid har han hatt tekst- og kommunikasjonsansvar i produksjon av publikasjoner for store kunder som Energi21, Oslo Cancer Cluster, NTNU og en rekke andre universiteter og institutter. Han har også jobbet ved IKEAs markedsavdeling.

 

Tore er også medgründer av og redaktør for Norges største nettavis for luftfart, Luftfart.Media. Han jobber daglig med tekstoppdrag for våre faste kunder.

 

Med seg på laget har han en liten og høykompetent gruppe medarbeidere. Felles for dem er utstrakt erfaring fra tekst- og kommunikasjonsarbeid i en rekke bransjer.
Versal Tekstbyrå huser mer enn 30 års samlet erfaring fra faget. Når vi hjelper deg i mål med reklametekster, pressemeldinger eller formulering av stillingsannonser vektlegger vi også å overføre kompetanse til deg. Profesjonell veiledning gjør at du selv kan ta nytt eierskap til din tekstkommunikasjon.