Dette gjør vi

Med bakgrunn fra flere typer journalistikk og daglig arbeid med skarpe SoMe-scenarier og optimaliseringsverktøy er vi en no-nonsense kraftpakke. Vi kan både snu oss raskt og levere spiss og presis tekstkommunikasjon der det gjelder som mest.

Les kort om hva vi kan løse for deg

communication-1991854_1920

Ved å overlate oppdraget til noen som både forstår hva du ønsker, hvor du vil og ikke minst hvem mottageren er, har du trygghet for at dialogen med markedet er ivaretatt.

Versallogo)Tekstmanual og fraseologi for din organisasjon; et universalverktøy som sikrer ensrettet og tillitvekkende kommunikasjon. Definerte veiledninger fjerner intern usikkerhet om hva man sier og skriver, til hvem og når. Vi leverer full pakke, eller bistår med råd og veiledning.

Versallogo)Søkemotoroptimaliserte tekster og revisjon av eksisterende tekstmasse; tilpass kommunikasjonen du allerede har, slik at du oppnår høyest mulig score i søkemotorene, eller skap helt nye tekster. Vi kan SEO og Google Adwords, og vet hva du skal og ikke skal bruke ressurser på.

Versallogo)Rene tekstforfatteroppdrag; profesjonelle tekster til nettsider, artikler og intervjuer, presentasjoner, internkommunikasjon og stillingsannonser. Stort og smått. Vi vet også hvordan man skriver effektive pressemeldinger.

Versallogo)Korrektur og språkvask; ikke send fra deg slurv og unøyaktigheter. Det koster troverdighet. La oss kvalitetssikre tekstene dine én gang for alle, og for øvrig ved behov. Vi er også gode på av-byråkratisering og språklig forenkling av tyngre emner.

Versallogo)Oversettelser, engelsk>norsk / norsk>engelsk; be om tilbud. Vi behersker selvfølgelig også oversettelse av alle skandinaviske språk til norsk.

Versallogo)Manusarbeid; vi har erfaring fra og kompetanse innen manuskriptarbeid, både utvikling, bearbeiding og vurdering. La oss høre om ditt behov.

Versallogo)Analyse og kalibrering; funker de eksisterende tekstene dine som de skal? Hvis nei, hvorfor ikke? Hvis ja, hvorfor? Identifisering av både sterk og svak kommunikasjon er essensielt for driften.

Versallogo)Kampanjer; Versal Tekstbyrå stiller som tilleggsressurs til prosjekter av ulik størrelse. Vi har også prosjektlederkompetanse, og kan bistå i alle kreative ledd av prosessen – som fullverdig banespiller eller rett og slett som et supplement til teamet.

Hvorfor oss?

Fordi det lønner seg å sikre kvalitet.
Alle fordeler du kan skaffe deg gir deg et forsprang på konkurrenten. Ved å bruke Versal Tekstbyrå investerer du i en sterkere posisjon og varig troverdighet i kommunikasjonen.

light-bulbs-1125016_1920

Når du setter bort store eller små oppgaver til oss får du alle fordelene en ansettelse gir, men ingen av ulempene – ikke minst sparer det deg for betydelige utgifter.
Vi har en meget høy lojalitets- og ansvarsbevissthet overfor våre kunder, og har aldri lavere ambisjon enn å levere utsøkt arbeid – og vi gir oss ikke før alle er glade.

I tillegg får du full frihet; prøv oss uforpliktende*, og hyr oss til en behagelig pris med maksimal forutsigbarhet og trygghet.

*Kontakt oss for en kostnadsfri oppdrags- og behovsvurdering