Dette sier kundene våre om oss

– Jeg er veldig godt fornøyd med samarbeidet med Versal tekstbyrå som er kreative, leverer raskt og gir god kundeoppfølging. Kan anbefales for både store og små prosjekter.

Per Olav Kleppe, Daglig leder – Viral Media – Ditt Facebookbyrå

 

– Versal har ved to anledninger fungert som underleverandør på dels komplekse tekstoppgaver for vårt byrå. Vi er svært tilfreds med både ryddigheten og kompetansen i byrået, og kan varmt anbefale Versal og Tore som samarbeidspartner.

Kreativ leder i norsk mediebyrå – har valgt anonymitet.

 

– Tore og Versaltekst leverer regelmessige tekster innen eiendomsartikler. Han leverer raskt med en god forståelse for oppdraget. Det gis ofte en stor grad av frihet til utforming av teksten, og her overrasker Tore alltid positivt. Spør gjerne om innspill, han har alltid et kreativt svar!

Richard Paulsen, Nestehelg.no

 

– Versal Tekstbyrå ved Tore Aune fylte en tekstprosjektstilling hos Actis – Rusfeltets samarbeidsorgan sommeren 2017. Tore har levert et grundig og godt arbeid. Han har vært meget serviceinnstilt, samarbeidsvillig og lydhør for innspill underveis i prosessen. Arbeidet er gjennomført til vår tilfredsstillelse.

Kristine Borge, kommunikasjonsrådgiver, Actis – Rusfeltets samarbeidsorgan